Bremykt Logo

Den er desidert den beste eplekaken ever, den er så god at til og med de som ikke liker eplekake elsker den :)

Ingredienser

6 egg
500 g sukker
300 g bremykt bake
40 g hvetemel
1 ts bakepulver
6 gode deilige epler
sukker
kanel

Fremgangsmåte

Egg og sukker røres hvitt
bremykt bake smeltes
hvetemel og bakepulver siktes inn, røres inn sammen med smøret
Helles over i form
eplene som er skrelt og delt i skiver settes dypt ned i røren (liten langpanne)
sukker strøs over eplene og røren
kanel strøs over sukkeret og røren
til slutt tar jeg å strør litt mer sukker over;)
stekes midt i ovnen på 150 g, da det brukes liten langpanne bruker den litt lenger tid enn i vanlig langpanne, så sjekk om den er ferdig etter 55 min i liten langpanne og 45 i stor langpanne :)
Servers varm sammen med is :)

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!