Saftig kake, m/krønsj på toppen. Norges beste høstkake m/norske epler...og brunt sukker, gjør susen...Vanskelighetsgrad: Enkel
Røre:
150gr Bremykt(romtemperert)
250gr Sukker
3 Egg
200gr Siktet Hvetemel
1ts Bakepulver
4 Norske Epler
8ts Brunt sukker
4ts Kanel
Topping:
20 Hakkede Mandler
Rosiner
1ts Brunt sukker og 1/2ts
Kanel
1. Visp smør og sukker hvitt
(minst :10min)
2. Tilsett egg
(ett om gangen,visp mellom
hver gang)
3. Sikt sammen, mel og
bakepulver,og bland i røren
4. Skrell eplene og rull de i
sukkerog kanelblanding
5. Stikk eplebitene ned i røren
6. Mandler og rosin på toppen
7. Tilslutt: Strø på sukker og
kanel
Form: 1 og 1/2 liter
Stekes midt i ovnen, 175°C
i ca 45min
Tilbehør: Håndpisket krem eller
Vaniljeis.....
Mmmmums
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!