En eplepai/eplekake som elskes av både de med og uten glutenintoleranse

Ingredienser

125 gr Bremykt
1 dl sukker
2 dl Toro glutenfri fin kakemiks
1 ts bakepulver
2 egg
Kanel
Sukker (gjerne brunt sukker)
2-4 epler i båter (helst norske)

Fremgangsmåte

Smuldre sammen Bremykt, sukker, Toro glutenfri fin kakemiks og bakepulver i en bolle. Bland inn eggene.
Ha deigen i en rund smurt kakeform og smør deigen utover.
Skrell epler og del dem i tynne båter. Stikk eplebåtene i et pent møster rundt i formen. Putt i så mye epler du kan, jo flere jo bedre.
Strø over sukker og kanel.
Kaken stekes på nederste rille i ovnen, 200 grader i ca. 30-35 minutter.
Server gjerne med krem eller is dersom det ønskes.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!