Saftig og god, og enkel å lage

Ingredienser

4 egg,
4 dl sukker
2 dl smeltet Bremykt
2 Ts bakepulver
2 Ts vaniljesukker
4 dl hvetemel
2-3 epler
Sukker og kanel til dryss

Fremgangsmåte

Skru på stekeovnen på 175 grader
Visp egg og sukker hvitt. Tilsett så smeltet Brelett, og mel, bakepulver og vaniljesukker. Hell alt i stor form med bakepapir.
Skrell eplene og fjern kjernene. Skjær dem i båter og stikk ned i røren i mønster som passer deg.Dryss over kanel og sukker etter smak.
Stek i 40-50 minutter avhengig av ovn.
Avkjøl på rist, i formen

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!