Bremykt Logo
Loading content...

Ingredienser

125 gram smeltet Bremykt
2 egg
3 dl sukker
1,5 dl hvetemel
2 ta vaniljesukker
1/2 ts salt
2-3 epler
Kanel
Mandler

Fremgangsmåte

Rør alle ingrediensene sammen med en stålvisp, hell røren i en bakepapirkledd og smurt springform (min form var 20 cm).
Skrell eplene og del i tynne båter. Ha på kanel og bland godt så alle eplene får kanel på seg. Et tips er å riste de i en plastpose. Fordel eplene over røren, i mønster eller bare jevnt fordelt. Hakk litt mandler og strø over.
Stek på 175 grader. Pga eplene blir steketiden en god del lenger enn for vanlig kladdekake. Stek i 50-60 min.
Avkjøl litt før du løsner formen. Server med en god vaniljeis eller litt lettpisket krem.
Tips! Denne kaken kan fint lages med glutenfritt mel!

Loading content...