Veldig god og saftig kake med epler og blåbær. Enkel å lage.

Ingredienser

200 gram bremykt
200 gram sukker
3 egg
2 ta bakepulver
200 gram hvetemel
3 epler
150 gram blåbær ( gjerne frosne)
2 ts vaniljesukker
2 ts nellik
2 ts kardemomme
2 ts kanel

Fremgangsmåte

Rør sammen sukker og bremykt. Tilsett eggene, et av gangen.
Rør inn alt det tørre.
Skrell og del opp eplene i biter.
Bland epler og blåbær forsiktig inn i røren.
Helles i form på ca 22 cm.
Stekes på 160 grader ca 40 minutter.
Avkjøles på rist. Når du serverer pyntes det med bær rundt kanten av kaken, dryss gjerne litt melis og fargerik strøssel på toppen av kaken.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!