En enkel , god og kjapp eplekake
200 g romtemperert smør, 3 dl sukker, 3 egg, 3 3/4 dl hvetemel, 1/2 ts bakepulver, 3-4 epler, kanel, sukker
1. Pisk smør og sukker hvitt.
2. Ha så i egg.
3. Deretter hvetemel og bakepulver
4. Smør utover i smurt form (ca 20x30-35cm form)
5. Skjær eplene i skiver og ta ut kjernehus.
6. Vend eplene i sukker og kanel og stikk de ned i deigen, eller legg de tett i tett på toppen av deigen, alt ettersom hva du foretrekker.
7. Stekes på 180 grader midt i ovnen i ca 45 minutter (ikke varmluft)
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!