Enkel og meget god eplekake

Ingredienser

Liten langpanne
3 egg
3 dl sukker
100 gram smeltet smør eller margarin
ca 4 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1,5 dl melk
Hvis du vil så ha og litt kanel og ingefær i.

Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør inn det smeltede, avkjølte smøret. Bland mel, bakepulver og eventuelle tørre smakstilsetninger og sikt det i, til slutt røres alt jevnt med melken. La røren hvile litt. Smør en liten langpanne godt med margarin og hell røren i.
Eplebiter eller -båter på toppen, strø over litt sukker og kanel. Må stekes ca 25-30 min.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!