Verdens beste eplekake med mandler. Så saftig og god. God både varm og kald. Med og uten is. Veldig lett å lage

Ingredienser

175gr hvetemel
175gr sukker
175gr brelett steke og bake
2ts bakepulver
1ts vaniljesukker
2 store egg
3 store epler
Perlesukker
Kanel
Og 2 never hakket mandler

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på 180c
2. Bland hvetemel, sukker, vaniljedukker og bakepulver sammen.
2. Del kaldt smør opp i terninger og smuldre det godt inn i melblandingen.
3.pisk inn eggene i blandingen.
4. Ta bakepapir i en rund form 24cm.
5. Fordel kakedeigen utover.
6. Rens og skrell eplene og del de i biter.
7. Legg eplene oppi formen.
8.bland perlesukker og kanel sammen og strø det oppå eplene. Mengde etter smak.
9. Hakk mandlene på strø Det på kaken.
10. Stek kaken på nederste rille i ca 45min. Avskjøl litt før du tar den på fat

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!