Deilig kake med epler, rom og rosiner - så god at det neppe er noe igjen av den i morgen!

Ingredienser

150 g sukker
150 g Bremykt Steke og Bake
3 egg
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
150 g hvetemel
10-15 dråper romessens
4 epler
Rosiner etter smak
Hakkede mandler etter smak
Perlesukker etter smak
Kanel etter smak

Fremgangsmåte

Sukker og smør røres hvitt
Tilsett egg, ett og ett
Tilsett bakepulver, vaniljesukker og romessens
Ha i mel - litt og litt
Legg halvparten av røra i bunnen av ei 26 kakeform.
Dekk med epler oppskåren i tynne båter/skiver.
Strø ønsket mengde rosiner over.
Bre resten av røra over og legg et nytt lag med epler.
Strø over hakkede mandler, perlesukker og kanel.
Stek på 175 grader i 1 time, midterste rille.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!