Deilig kake med epler, rom og rosiner - så god at det neppe er noe igjen av den i morgen!
150 g sukker
150 g Bremykt Steke og Bake
3 egg
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
150 g hvetemel
10-15 dråper romessens
4 epler
Rosiner etter smak
Hakkede mandler etter smak
Perlesukker etter smak
Kanel etter smak
Sukker og smør røres hvitt
Tilsett egg, ett og ett
Tilsett bakepulver, vaniljesukker og romessens
Ha i mel - litt og litt
Legg halvparten av røra i bunnen av ei 26 kakeform.
Dekk med epler oppskåren i tynne båter/skiver.
Strø ønsket mengde rosiner over.
Bre resten av røra over og legg et nytt lag med epler.
Strø over hakkede mandler, perlesukker og kanel.
Stek på 175 grader i 1 time, midterste rille.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!