Bremykt Logo

Verdens beste kake som inneholder masse kjærlighet som hovedingredienser . Verdifull!!!

Ingredienser

Kakebunn:
-200 gr bremyk smør romtemperert
-240 gr hvetmel
-360 gr sukker
-5 egg
-45gr oboy(eller andre skjokolade drikker pulver eller bare cacao)
-45 gr 100% cacao
-1ss bakepulver
-1 pinch salt
-1 stor ts kaffepulver
-200ml kokosmelk
Sitronkrem
-3 store sitroner
-rasper av de 3 sitroner
-2 egg+3 eggeplomme
-200 gr sukker
-113 gr unsaltet smør(jeg har brukt bremyk) romtemperert
- pinch av salt
-1 ss maisena
Ganache
-500 gr melkeskjokolade i bitter
-2 dl kremfløte
- 1ss bremyk smør romtemperert
Kremostmousse
-150 gr naturell kremost romtemperert
-200 gr bremyk smør rommtemperert
-150 gr melis
-1 ts vanilje ekstrakt
Dykning
Melk og kokosmelk
Merengue i biter
Ristede mandler
Bringebær
Til pynt
Merengue
Jordbær
Sjokolade

Fremgangsmåte

Kakebunn
-Sild alle de tørre og bland godt.
-Pisk smøret og sukker til hvit. Ta opp inn egg en av gangen og pisker godt. Sett inn de tørre litt og litt sammen med kokosmelk. Pisk ikke så lege for ikke «Våkner» gluten i deigen. 180 grader til du kjenner at er tør når du sett en pinne inn(ca 45 min).Avjøls.
Sitronkrem
Visp sammen smøret ,maisena og sukker sammen og ta opp i eggene(alle) en av gang og bland godt. Bland juice av sitroner og rasper og blander godt. Koker i medium speed. Først skal de skyller seg og når starter å koke blir det fint. Den må blir tyk og rører hele tiden med træ skjeer. Avjøls
Ganache
Kok opp kremfløte og smør sammen, ta ut av platen og ta opp i skjokoladen. La den hvile i 5 min i den varme fløte . bruke en stavmikser (om du vil) og blande de mens er varmt så får du en nydelig ,glatt glasur. Avjøls fra en dag til en annen i romtemperatur eller 3 timer i kjøleskapet ( skjekk innimellom)
Kremostmousse
Pisk smøret til hvit . Ta opp inn melisen og ekstrakt og pisk til bli luft og myk(ca 10 min, av heng av hva slags kjøkken maskin du har). Sett inn kremosten og pisk i 1 min.
Ristede Mandler flakes
Ta de mandlene i en veldig varm stekepanne og rist den til bli litt brunne.
Montering:
Kakebunn dykket med kokosmelkblanding
Sitronkrem
Merengues i bitter
Ristede mandler
Kakebunn dykket med kokosmelkblanding
Kremostmousse
Bringebær
Ristede mandler
Dekket med ganache.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!