Kake
230grams smeltet bremykt margarin eller
1 kopp vegetabilsk olje
1 1/3 kopp sukker
3 egg
2 kopp siktet hvetemel
2-3 teskje kanel
1 teskje natron
1-2 teskje vanilla sukker
1/2 teskje salt
3 kopp revet gulrot
1 kopp hakket valnøtter
Kremost Frosting
200 grams Philadelphia light kremost
2 dl kremfløte
2 ss bremykt margarin, romtemperert
2 ts melk
1 ts vanilla essens
3-4 kopp melis
Valnøtter til pynt
1. Forvarm ovnen til 176 grader. Smør og ha litt mel i en rund kakeform.
2. Pisk egg, sukker og smør eller olje med lav hastighet i ca 1 minutt. Ha i hvetemel, kanel, vanilla sukker, natron og salt. Bland forsiktig med miksmaster eller kjøkkenmaskin i ca 1 minutt. Ha i revne gulrøtter og hakkede valnøtter. Rør det godt inn.
3. Hell i røra i formen. Stek i ovnen ca 40-45 minutter.
4. Avkjøl på rist.
Frosting
I en bolle, pisk kremfløte helt til den bli til smør. Ha den på siden.
I annen bolle, pisk godt kremost, smør, melk, vanilla essens. Bland melis litt etter litt og rør pisket krem etterpå.
Del kaka i 2 eller 3 lag.
Smør på et lag med glassuren på bunnen. Så den andre lag. Ha på lokket og smør alt godt. Pynt med valnøtter og gulrot.