Bremykt Logo

God smak med vaniljekrem og melisglasur.

Ingredienser

200 gram sukker.300 gram bremykt.400 gram hvetemel. 1 teskje bakepulver.1 pk.vaniljekrem.Melisglasur.

Fremgangsmåte

Sukker og smør blandes godt. Ha i hvetemel og bakepulver.Kna godt til det blir en fast deig.Pakk den inn i folie og legg kaldt i 30 min. Hvis deigen blir for hard ha litt vann på deigen ved utbaking.Kjevle ut deigen ca 28 cm.Legg på hver sin bakeplatr og stek 190 grader ca 10 min midt i ovnen.Avkjøles på rist. Legg den ene bunnen på et kakefat og legg på halvparten av en pk.vaniljekrem.Legg den andre bunnen oppå kremen og ha over den andre halvparten av kremen.Legg på den siste bunnen.Ha melisglasur farget med grønn konditorfarge over den siste bunnen.Ha på strøssel.Sett kaka kaldt og la den stå og trekke ett døgn til den blir myk.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!