Bremykt Logo

Dette er en enkel sommerkake med en bunn med masse smør og masse bær på toppen. Så godt, så enkelt!

Ingredienser

(8-10 porsjoner)
Mandelbunn:
200 g Bremykt Original, litt romtemperert (ev. Bremykt Mykere)
300 g mandelmasse
3 store egg (romtemperert)
50 g mandelmel
1 ts vaniljesukker
Marshmallowkrem:
2 ½ dl kremfløte
1 ½ ss sukker
1 ts vaniljesukker
2 dl marshmallow, i litt små terninger
Pynt:
Moreller
Revet sjokolade

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovnen til 175 ˚C, over og undervarme. Smør en terteform (med avtagbar kant) eller ev. en springform på 24 cm.
Mandelbunn:
Riv mandelmassen grovt og ha det i en miksebolle. Ha i Bremykt, pisk godt sammen til det er kremet. Tilsett ett og ett egg, pisk godt mellom hver gang. Vend inn mandelmel og vaniljesukker. Fordel røra i ønsket form og stek på midterste rille ca. 20 minutter. Avkjøl.
Marshmallowkrem:
Pisk fløte, sukker og vaniljesukker til en myk luftig krem, vend inn marshmallow.
Fordel kremen over mandelbunnen og pynt med moreller.
Tips:
Vaniljekrem blandet med pisket krem smaker også veldig godt til mandelbunnen.
Pynt gjerne med friske bær som for eksempel bringebær, jordbær eller blåbær, eller en blanding