Seig brownie med sjokoladeganache og m&m

Brownie er en sikker vinner til enhver anledning. Dette er den første kaken jeg kan huske å ha bakt som liten. Den er lett å lage og imponerer mange.

Screenshot 20190929 211822 com.android.gallery3d
Judith Hopsdal Breistein

Dette var den første kaken jeg kan huske å ha bakt sammen med min mor da jeg var barn. Den har blitt servert i utallige besøker og selskaper. Det er fremdeles den kaken som blir mest etterspurt hos mine venner og familie. Brownie er alltid en suksess🌺💕

Ingredienser

Kaken:
6 dl sukker
4,5 dl hvetemel
12ss kakao
3 ss vaniljesukker
2ts bakepulver
1ts salt
6 egg
250g Bremykt

Ganache:
2 dl kremfløte
200g mørk kokesjokolade
1ts Bremykt

Fremgangsmåte

1. Pisk eggedosis av egg og sukker. (ikke pisk for lenge, da dette skal være en brownie og ikke en sjokoladekake. Pisk til eggedosisen er lysegul, men fremdeles ganske flytende)

2. Smelt smøret og la det avkjøles.

3. Sikt alt det tørre (mel, kakao, vaniljesukker, bakepulver og salt) i bakebollen med eggedosisen. Rør forsiktig sammen

4. Rør inn smøret og røren er klar.

5. Hell røren i en langpanne og stek den midt i ovnen på 180 grader i 25-30minutter.

Ganache:
1. Varm opp 2 dl kremfløte i en panne.

2. Når fløten er varm har du i 200g hakket kokesjokolade og 1ts med Bremykt.

3. Rør om og la den stå på svak varme til sjokoladen er smeltet.

4. La Ganache kjøle seg ned til romtemperatur før du heller den over kaken.

Topp med det du ønsker:)

Kaker
blir best med Bremykt

Norges beste bakst 2019 er avsluttet