Bremykt Logo

En skikkelig ukesbelønning, her nærmer vi oss godteri.Kaken skal være litt høyere enn på bildet, men jeg brukte feil rundform da jeg bakte denne. Diameteren bør være på 20

Ingredienser

100gr bremykt
250 gr fullkorns digestive kjeks
150 gr bremykt
100 gr sukker
1 ts vaniljekrem
1 liten boks kondensert melk
3-4 bananer
3 dl pisket krem
1/2 revet lys kokesjokolade

Fremgangsmåte

Knus kjeksen og bland med 100gr smeltet bremykt. Press ned i rund form.
Kok opp sukker, vaniljefrø og bremykt. Når sukkeret er løst opp og blandingen har begynt å mørkne helles kompensert melk oppi. Rør om til blandingen begynner å tykne, mellom 5-10 minutter.
Avkjøl og hell over kjekksen. La kaken stå i kjøleskapet over natten. Del opp banenene og legg oppå kaken. Ha på et godt lag med krem som toppes med sjokoladespon.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!