Gluten og laktosefri sjokoladekake med marsmallowfondant
Gluten og laktosefri sjokoladekake med marsmallowfondant som pynt. Til liten langpanne eller rund form.

Birgitte Mikalsen
Deilig og allergivennlig kake som hele selskapet kan spise
Ingredienser
300 g smeltet bremykt (laktosefritt smør for laktosefri kake)
45 gram bakekakao
3,5 dl vann
En pakke glutenfri lys kakemiks
2 ts natron
2 ts vaniljessens
3 egg
En pakke oatly imat fraiche
Glasur: 100g smelter smør, 6ss kaffe, 4ss kakao, 1 ts vaniljeessens, 250g melis
Pynt: ferdig fondant
Fremgangsmåte
Bland de tørre ingredienser i en bolle. Ha smør og vann i en kjele og varm opp. Når smøret er smeltet hell over sammen med de tørre ingrediensene, og rør til jevn røre. Hell over i forma og stek i 40 min på 160 grader.
Avkjøl kaken. Bland sammen alle ingrediensene til glasuren. Stikk noen hull i kaken og bre glasuren utover. Pynt med fondant.
blir best med Bremykt