Bremykt Logo

Festlig pavlova med en morsom vri. Toppet med deilig smørkrem og masse godt. Denne imponerer alltid gjestene.

Ingredienser

Marengsbunn
5 stk eggehviter
3,5dl sukker
1ts vaniljesukker
1ts eddik
1ss maisennamel
Smørkrem
200g bremykt
600g melis
125g naturell smørost
1 stk vaniljestang
Pynt
Jordbær, sjokolade, pistasj makroner 2 stk Av hver
Mengde etter ønske av jordbær,skogsbær, rips,bringebær, sjokolade.

Fremgangsmåte

1.sett ovnen på 150 grader
2. Pisk eggehviter stive
3. Tilsett sukker litt etter litt
4. Pisk til sukkeret er løst opp
5.ha i maisennamel, eddik og vaniljesukker
6. Ha røren i en sprøytepose og lag en stor sirkel på et stekebrett med bakepapir.
7. Stekes i 1 time så settes til avkjøling
8. Pisk romtemperert bremykt og melis hvit og luftig.
9. Del vaniljestang i to og skrap ut førene
10. Pisk inn romtemperert kremost og vaniljestang.
11. Pisk i ca 1 min
12. Bruk en sprøytepose til å påføre den avkjølte marengsbunnen med smørkrem
13. Pynt med makroner, sjokolade og bær.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!