Spennende pavlova

Festlig pavlova med en morsom vri. Toppet med deilig smørkrem og masse godt. Denne imponerer alltid gjestene.

562258c7 7e9e 419f b010 917d6e2fe83c
A6555309 f054 41f5 b80f 611452a64692
Solvår marit

Denne lærte jeg av min mamma.

Ingredienser

Marengsbunn

5 stk eggehviter
3,5dl sukker
1ts vaniljesukker
1ts eddik
1ss maisennamel
Smørkrem

200g bremykt
600g melis
125g naturell smørost
1 stk vaniljestang

Pynt
Jordbær, sjokolade, pistasj makroner 2 stk Av hver
Mengde etter ønske av jordbær,skogsbær, rips,bringebær, sjokolade.

Fremgangsmåte

1.sett ovnen på 150 grader
2. Pisk eggehviter stive
3. Tilsett sukker litt etter litt
4. Pisk til sukkeret er løst opp
5.ha i maisennamel, eddik og vaniljesukker
6. Ha røren i en sprøytepose og lag en stor sirkel på et stekebrett med bakepapir.
7. Stekes i 1 time så settes til avkjøling
8. Pisk romtemperert bremykt og melis hvit og luftig.
9. Del vaniljestang i to og skrap ut førene
10. Pisk inn romtemperert kremost og vaniljestang.
11. Pisk i ca 1 min
12. Bruk en sprøytepose til å påføre den avkjølte marengsbunnen med smørkrem
13. Pynt med makroner, sjokolade og bær.

Kaker
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original, Mykere og Flytende