Blondies med bringebær

En av de enkleste kakene man kan lage, blandingen av den søte kaken og de friske bærene er vanskelig å ikke like.

Blondies2 (1 of 1)
Solveig Daae Wiig nouw.com/solveigdaaewiig

Ingredienser

125g bremykt
115g brunt sukker
110g sukker
2 egg
1 klype salt
150g hvetemel
100g grovhakket mørk sjokolade
frosne eller friske bringebær

Fremgangsmåte

Smelt smør, miks det sammen med sukker. Pisk inn egg og salt.
Ha så i hvetemel og rør sammen. Vend inn hakket sjokolade. Ha røren over i en bakepapir kledt form, jeg brukte en liten langpanne på 26*17cm. Press bringebær ned i røra.
Stekes på 175grader i 20-25 minutter.
Kaken skal ha samme konsistensen som brownies, så pass på å ikke steke den for lenge.

Kaker
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original, Mykere og Flytende