Kompromissløs brownies uten gluten

En kake som er perfekt for glutenallergikere, uten at det går på kompromiss med smaken.

B7f681fd ba8f 4b6f 8421 efbb4fa717fe
034 jane 38
Jane Xia

For en familie med mye allergi mot hvetemel, var denne kaken helt perfekt. Den smaker ikke alternativkake.

Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!

Ingredienser

2 egg
2 dl sukker
30 g kakao
1/2 ts natron
1/2 ts salt
1 ts vaniljesukker
50 g smeltet Bremykt
110 g mandelmel

Fremgangsmåte

Egg, sukker, vaniljesukker, salt, natron og kakao røres til det er godt blandet.

Bland i smeltet smør og mandelmel.

Ikke rør for mye. Ha i en rund kakeform med 20 cm i diameter.

Stekes i 14-15 min på 175 grader.

Kaker
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere