Kompromissløs brownies uten gluten
En kake som er perfekt for glutenallergikere, uten at det går på kompromiss med smaken.


Jane Xia
For en familie med mye allergi mot hvetemel, var denne kaken helt perfekt. Den smaker ikke alternativkake.
Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!
Ingredienser
2 egg
2 dl sukker
30 g kakao
1/2 ts natron
1/2 ts salt
1 ts vaniljesukker
50 g smeltet Bremykt
110 g mandelmel
Fremgangsmåte
Egg, sukker, vaniljesukker, salt, natron og kakao røres til det er godt blandet.
Bland i smeltet smør og mandelmel.
Ikke rør for mye. Ha i en rund kakeform med 20 cm i diameter.
Stekes i 14-15 min på 175 grader.
blir best med Bremykt