Gresskarkake

Dette er en kake som er inspirert av gulrotkakeoppskriften der gulrøttene er byttet ut med gresskar :)

Gresskarkake
Ping Chen

Ingredienser

Kake:
3 egg
200 g sukker
2 dl flytende Bremykt
1 ts vaniljesukker
1 ts kanel
1 ts bakepulver
1 ts natron
180 g hvetemel
250 g finrevet gresskar (hokkaido)
1 liten boks ananas uten saften, blendet

Kremostglasur:
170 g kremost naturell
25 g Bremykt
3 dl melis

Fremgangsmåte

1. Egg, sukker olje og sukker piskes lett i en stor bakebolle.
2. Bland det tørre og med finrevet gulrot.
3. Ananas bør kjøres til puré i en blender, ha dette i røren
4. Ha røren i en bakepapirkledd kakeform (18x25 cm)
5. Stekes i forvarmet ovn på 175 grader i 30-35 min.
6. Pisk Bremykt med kremost, begge må være romtemperert. Når blandingen er jevn, has i siktet melis. Bres over kaken når kaken er kald.

Kaker
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere