Unicorn-kake med overraskelse

En vanvittig fin kake med en gøy vri. Fylt med nonstop inni kaken til STOR glede for både store og små.

1d60cb23 0af4 4183 a5a3 b3a21740650f
Frida

Kaken er alltid den som får mest oppmerksomhet på kakebordet!

Ingredienser

Kakebunn
250 g bremykt
500 g sukker
1 liter vaniljesaus
800 g hvetemel
6 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker

Smørkrem
300g bremykt
500g melis
400g vaniljekrem
2ts vaniljesukker

Overraskelse
Nonstop
Unicorn cake topper (panduro, wish, slikkepott.no)

Fremgangsmåte

Pisk romtemperert smør sammen med sukker til det blir luftig.
Tilsett vaniljesausen og pisk godt.
Sikt inn det tørre og pisk til du får en jevn røre uten klumper.

Fordel røren i to kakeformer (22cm) og stek på varmluft (180grader) på midterste rille i ca 40 minutter.

Smørkrem
Pisk sammen romtemperert bremykt og melis. Tilsett romtemperert vaniljekrem og vaniljesukker og pisk godt sammen. Sett kaldt slik at kremen får satt seg.

Montering
Når kaken er ferdig stekt og avkjølt deler du hver kake i to. Lag et hull midt i to av kakebunnene. Bruk gjerne et kjøkkenglass til dette.

Legg en bunn på et fat og dekk med et lag smørkrem. Legg en bunn med hull oppå og dekk med smørkrem. Legg neste bunn med hull i oppå og dekk med smørkrem. Fyll nonstop oppi hullet og legg siste kakebunn over. Dekk hele kaken med smørkrem.

Sett på dekorasjonene og server!

Kaker
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere