Mammas banankake
Fantastisk saftig, luftig og nydelig banankake som er utrolig lett å lage og som blir spist opp like fort hver gang. Lages hver gang man har noen brune bananer. Selv de som ikke er glad i bananer vil like denne kaken


Helene Wingård Skøien
Denne kaken har moren min laget til meg helt siden jeg var liten. Oppskriften er håndskrevet i en egen kokebok, og har alltid vært med familien. Kaken har blitt bakt i hvert fall fem ganger i år.
Ingredienser
3 egg
3,5 dl sukker
3 modne bananer
150 gram smeltet Bremykt
0,5 dl melk
2 ts kanel
4,5 dl hvetemel
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1 ts natron
Fremgangsmåte
1. Visp egg og sukker til eggedosis
2. Visp inn bananer til det blir en relativt klumpfri røre
3. Visp inn resten av ingrediensene
4. Hell i en rund form og stek på nederste rille i ca 45 min på 190 grader, over og undervarme
blir best med Bremykt