Sjokolade peanøttsmør kake (glutenfri)

Sjokolade og peanøtter smaker så godt sammen, i en kake er deilig :)

B6406435 4e65 4b9c 8ca3 a403a73dcc3d
Neha Santpurkar

De har vært familiens favoritt og sunt kake uten sukker, uten mel :)

Ingredienser

Kakebunn:

110g Bremykt
200g Mørk Sjokolade
60g peanøttsmør
4 Eggs

Ganache:

45g Mørk sjokolade
1/3 cup Kremfløte

Pynt:

Smeltet peanøttsmør (1/3 cup)
Cacas kake pynt fra Jernia

Fremgangsmåte

1.Varme opp ovnen til 162℃. Smelt sjokolade , bremykt og peanøttsmør sammen.

2. whisk egg til den blir double i mengde.

3. Bland egg og smeltet sjokolade/peanøtter/bremykt sammen.

4. smør kakeformen med bremykt. Sørg for å smøre sidene veldig godt. Man kan legge inn bakepapir på bunnen.

5. Bake i ovnen for 15 min til kaken har hevet seg litt, kantene har akkurat begynt å sette seg og skru ovnen av. Åpne døra litt og la den kjøle.

6. Etter 10 min , legge ut på kjøkkenbord og la den kjøle ned helt.

7. Legg gjerne i kjøleskap før du pynter den med ganache.

Ganache:

Smelt sjokolade , krem fløte sammen i mikrobølgeovn.
Hel den på kjølt kake
Smelt peanøttsmør og legg striper med bruk av gaffel på ganache. Bruk til å lage ønsket former på toppen av kake.
Pynt med forskjellig pynter fra cacas og nyte deilig kake :)

Kaker
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere