Bremykt Logo

Sjokolade og peanøtter smaker så godt sammen, i en kake er deilig :)

Ingredienser

Kakebunn:
110g Bremykt
200g Mørk Sjokolade
60g peanøttsmør
4 Eggs
Ganache:
45g Mørk sjokolade
1/3 cup Kremfløte
Pynt:
Smeltet peanøttsmør (1/3 cup)
Cacas kake pynt fra Jernia

Fremgangsmåte

1.Varme opp ovnen til 162℃. Smelt sjokolade , bremykt og peanøttsmør sammen.
2. whisk egg til den blir double i mengde.
3. Bland egg og smeltet sjokolade/peanøtter/bremykt sammen.
4. smør kakeformen med bremykt. Sørg for å smøre sidene veldig godt. Man kan legge inn bakepapir på bunnen.
5. Bake i ovnen for 15 min til kaken har hevet seg litt, kantene har akkurat begynt å sette seg og skru ovnen av. Åpne døra litt og la den kjøle.
6. Etter 10 min , legge ut på kjøkkenbord og la den kjøle ned helt.
7. Legg gjerne i kjøleskap før du pynter den med ganache.
Ganache:
Smelt sjokolade , krem fløte sammen i mikrobølgeovn.
Hel den på kjølt kake
Smelt peanøttsmør og legg striper med bruk av gaffel på ganache. Bruk til å lage ønsket former på toppen av kake.
Pynt med forskjellig pynter fra cacas og nyte deilig kake :)

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!