Bremykt Logo

Saftig krydderkake med fløyelsmyk frosting av vanilje og kanel toppet med multer!

Ingredienser

Bunn
100 g bremykt
250 g Brunt sukker
5 dl kulturmelk
2 ts natron
2 ts kanel
2 ts kardemomme
1 ts ingefær
1/2 ts pepper
320 g mel
Krem
2, 5 dl fløte
100 g Philadelphia
Ca 500 g melis
1 ts vanilje paste
1 ts kanel
Multer

Fremgangsmåte

Sett på ovnen på 180 g!
En rund form 24 cm
Så smelt bremykt og la det avkjøles.
Rør sammen sukker og kulturmelk
Rør inn natron
Bland sammen allt det tørre, så vend det inn i røra!
Ta det i en smurt form
Stekes i ca 35 min midt i ovnen
Da kaka er avskjølt, lag kremen.
Ta allt i en bolle, pisk sammen i ca 3 min.
Ta kremen og multer på kaka og nyyyt! 🤩

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!