Høst kake

Saftig krydderkake med fløyelsmyk frosting av vanilje og kanel toppet med multer!

20211014 125839
Jane Roko Haugli m.facebook.com/FariyCakes

Ingredienser

Bunn
100 g bremykt
250 g Brunt sukker
5 dl kulturmelk
2 ts natron
2 ts kanel
2 ts kardemomme
1 ts ingefær
1/2 ts pepper
320 g mel

Krem
2, 5 dl fløte
100 g Philadelphia
Ca 500 g melis
1 ts vanilje paste
1 ts kanel

Multer

Fremgangsmåte

Sett på ovnen på 180 g!

En rund form 24 cm

Så smelt bremykt og la det avkjøles.

Rør sammen sukker og kulturmelk

Rør inn natron

Bland sammen allt det tørre, så vend det inn i røra!

Ta det i en smurt form

Stekes i ca 35 min midt i ovnen

Da kaka er avskjølt, lag kremen.

Ta allt i en bolle, pisk sammen i ca 3 min.

Ta kremen og multer på kaka og nyyyt! 🤩

Kaker
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere