Snickerskake

Kjempeenkel og fantastisk god kake med seig marengsbunn og peanøtt-og sjokoladefyll. Jeg synes den er enda bedre enn Snickers - lag den og bedøm selv!

E53cbf16 ae33 40d3 9095 5dee62bf2669
Carina Hansen

Har laget denne i alle år, og den er en favoritt blant alle som smaker den!

Ingredienser

Bunn:

3 eggehviter
2,5 dl sukker
2,5 dl peanøtter
20-25 ritzkjeks
1ts bakepulver
1 ts vaniljesukker

Fyll:

1 stor plate firkløver-sjokolade
1/2 kopp fløte (ca. 1,25 dl)
2 ss bremykt smør

Fremgangsmåte

Bunn

1. Eggehvitene og sukkeret piskes stivt.
2. Rør resten av ingrediensene forsiktig inn i marengsen.
3. Stekes på 200 grader i 20-30 min.

Fyll:

4. Smelt sjokoladen, fløte og smør i en kjele.
5. Smelt på lav varme og bland sammen.
6. Helles over avkjølt bunn, og sett i kjøleskapet til det er stivnet (3-4 timer).

Kaker
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere