Gresskarkake 🎃

God høstkake med smak av gresskar og krydder.

8e3cd77f 0299 4862 987d 9e623bad0539
A0f0c866 b8a8 416d 939b ba2e6d5550d8
Vibeke

Gresskarkake lager jeg vær høst. God smak av Gresskar og krydder. En godt likt kake🎃

Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!

Ingredienser

400 g hvetemel
500 g sukker
2 ts natron
0.5 ts bakepulver
2 dl nøytral olje
1 dl vann
434 g gresskarpurre
4 egg
2 ts kanel
1 ts nellik
1 ts muskatnøtt

Fyll: Ostekrem
200g Bremykt
200g Kremost
400g Melis

Smørkrem:
300g Bremykt
400g Melis
1 ts Vanilje paste
4 ts Pulverfarge Oransje fra FruityFriendly

Fremgangsmåte

Gresskarkake🎃

1. Ha alle de tørre ingrediensene i en bolle og bland.

2. Tilsett så egg,vann,olje og purre og miks godt sammen.

Det er en stor oppskrift så du kan lage muffinser, kakebunn, formkake eller små formkaker som jeg har gjort.

Muffins stekes i 12 min
Kakebunn stekes i 25-35min
Små formkaker stekes i 17 min
Formkake stekes i 50-60 min

Ostekrem:

1.Pisk bremykt og kremost sammen.

2. Tilsett så melis

3. Settes i kjøleskap i 15 min så det får en litt fast konsistens.

Smørkrem:

1. Pisk Bremykt til fluffy konsistens ca 15-25 min.

2. Tilsett så melis og miks videre.

3. Tilsett Vanilje paste

4. Tilsett ønsket farge

Start med å legge ostekrem mellom lagene. Sett så kaken i kjøleskap så kremen blir noe fast før du dekker med smørkrem. ca 15 min i kjøleskap.

Ta ut kaken og dekk med smørkrem om ønskelig. Kaken er veldig god med og uten smørkrem.

Kaker
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere