Julias spesialkake

Kaken er en suksee i familien, som alle liker.
Er enkel og lage

Bca0d469 ef29 4fd3 a94f 92364a0bee3c
Maria Gabrielsen

En oppskrift som har blitt brukt i flere generasjoner på bursdager

Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!

Ingredienser

5 egg
300 gram Bremykt
100 gram brunt sukker
300 gram vanlig sukker
500 g hvetemel
6 ss kakao
100 gram med sjokoladebiter

Krem
Bremykt og melis

Topping
Bremykt
Melis
Konditorfarge

Fremgangsmåte

Smelt Bremykt.
Lag eggedosis av sukker (begge) og eggene. Blander dette sammen.
Tar så i melet og kakao. Bland i hakkede sjokoladebiter.

Lager smørkrem av bremykt og melis + rosa konditorfarge.

Smør kremen ut på kaken.

Pynt med diverse pynt.

Varm kaken på 220 grader i 30 minutter

Kaker
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere