Bremykt Logo
Loading content...

Ingredienser

125 g Bremykt
100 g 70 % kokesjokolade
4 eggeplommer
75 g sukker
revet skall av en appelsin
4 eggehviter
100 g sukker

Fremgangsmåte

Smelt smøret i en liten kjele og ta det av platen. Bryt opp sjokoladen og la den smelte i smøret. Bland i 75 g sukker og revet appelsinskall. Avkjøl før du rører inn eggeplommene.
Stivpisk eggehvitene med 100 g sukker og vend det forsiktig inn i det andre. Hell røren i en smurt form på 25 cm i diameter.
Stek kaken ved ca. 180 grader i 35-40 minutter.
Den eser godt i ovnen, men skal falle sammen på midten når du tar den ut. Avkjøl.
Sikt litt melis i ”hullet” som et symbol på snøen på et fjell. Server kaken med is eller stivpisket kremfløte og friske bær.

Loading content...