Kjærlighetskake med sjokoladekrem.

Enkel kakebunn med sjokoladekrem, som kan bakes i god tid før servering. Den er også holdbar noen dager, om det blir rester.

Img 7136
Randi Lind somdagenegr.blogspot.com

Kaken er lett å lage, og kremen får en fin glans. Den kan pyntes til alle anledninger. Til hverdags med kakekrymmel eller kokos, og til fest med marsipansroser og kremtopper.

Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!

Ingredienser

Kake:
2 egg
1 - 2 dl sukker
100 g malte mandler
150 g smeltet Bremykt
2 dl hvetemel
1 1/2 ts bakepulver

Krem:
1/2 pl. kokesjokolade
75 g Bremykt
150 g melis
1 egg

Fremgangsmåte

Visp sammen egg og sukker til eggedosis. Sikt melet og ha det i, sammen med malte mandler og bakepulver. Tilsett smeltet Bremykt til slutt og rør det sammen. Hell det i form og stek det ved ca. 175-180 grader i ca. 30-35 minutter.

Smelt 75 g Bremykt til kremen og legg i biter av kokesjokolade. Rør inn siktet melis og et egg. Avkjøl kremen litt før den strykes på hele kaken. Sett kaken kaldt, gjerne natten over. Kjevle ut et stykke marsipan og lag figurer selv,, eller bruk pepperkakeformer til mann og kone og et hjerte.
Server kaken med vaniljekrem blandet med pisket krem,syltetøy eller friske bær.

Kaker
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere