Verdens beste brownie

Verdens desidert beste brownie. Den er ekstra hard gjennom hele kaken, og gir en søt, men ikke for søt smak. Den er i tillegg super enkel å lage!

E172880f 45d0 47ac 98d0 4134b91a4d78
Kristian Herman Ruud Alvern

Denne har vært familien sin favoritt siden jeg først lærte meg å lage denne! Den er alltid med fra min side, når familien møtes, og den blir alltid spist opp!

Ingredienser

80 gram mørk sjokolade
80 gram lys sjokolade
150 gram bremykt
2,75 desiliter hvetemel
3 desiliter sukker
1/2 teskje salt
3 egg

Fremgangsmåte

1. Ha sjokoladen i en skål som tåler varme. Skålen går videre inn i en kjele fylt med vann. (Pass på at vannet aldri kommer oppi skålen.). Deretter setter du temperaturen på kokeplaten på medium varme så sjokoladen kan smelte.
2. Smelt smøret i en kjele.
3. Ha resten av ingrediensene oppi en bakebolle og rør rundt. Når smøret og sjokoladen er smeltet heller du det også oppi røren. Rør rundt til sukkeret er oppløst.
4. Ha røren over i en rund bakeform (20-24cm diameter).
5. stek i midten av ovnen på 175 grader i 25-30 minutter.
6. Kjøl ned og Legg kaken i kjøleskapet frem til den er helt stiv (kan ta 4-8 timer).

Kaker
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere