Bremykt Logo

Det er sjokolade og det er gulrotkake i ett! Den blir supersaftig med all gulroten og nydelig sjokolade og krydder smak! Helt klart en vinner på kakebordet

Ingredienser

4 egg
3 dl sukker
3,5 dl hvetemel
2 ts natron
2 ts kanel
1 ts salt
0,5 ts muskat
1 ts vaniljesukker
4 ss kakao
1,5 dl smeltet bremykt
150g kokoesjokolade (smeltet)
Ca 4 gulrøtter
Fyll
200g kremost
200g bremykt smør romtemperert
500g melis
1 ts vaniljesukker
Litt sitronsaft

Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker til eggedosis
,bland det tørre i eggedosisen , ha i smør,sjokolade og gulrøtter og bland.
Stekes 190 grader ca 1 time 22-24 rundform

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!