Müsli-muffins

Frokostmuffins- uten sukker, med variasjonsmuligheter.

16344623431901974702756974154380
Berit B. Lie

Disse muffinsene kan varieres i det uendelige! Tilsett friske bær eller frukt i biter, litt melk/ yoghurt kan erstattes med juice, kanel/vaniljesukker kan droppes og/eller byttes ut med andre smaker osv.
Geniale å ha i fryseren- supre i matpakka, på tur, frokost osv.

Ingredienser

3 dl hvetemel
4 dl valgfri müsli
1 dl honning; flytende eller varmet
1 ts natron
2 ts kanel
1/2 ts vaniljesukker
2 dl hakka nøtter og/ eller tørka frukt

4 dl valgfri yoghurt eller melk
1 egg
100 g smelta BREMYKT

Fremgangsmåte

1. Egg, yoghurt/melk og Bremykt blandes i en bolle.
2. Øvrige ingredienser blandes i en annen bolle.
3. Alt blandes godt.
4. Sett røra kjølig og la den svelle en time eller to.
5. Fordel røra i (ca 16 små) muffinsformer. Muffinsene hever ikke kjempemye, så formene kan fylles litt mer enn man pleier.
6. Stekes midt i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.
7. Avkjøles på rist.

Kaker
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere