Bremykt Logo
Loading content...

Ingredienser

Kakebunn:
1 l kulturmelk
6 dl sukker
4 ts natron
12 dl hvetemel
4 ts kanel
200g smeltet Bremykt
Glasur:
100g smelta Bremykt
350g melis
3 ss kakao
4 ts vaniljesukker
5 ts sterk kaffe
Pynt:
Kokos, sjokolade eller kakestrø.

Fremgangsmåte

Kakebunn:
Smelt Bremykt, og avkjøl til det er fingervarmt. Vend inn alle ingrediensene til ei fin røre. Ikke visp hardt.
Stekes på 175 grader i 45 minutter. (Nederste rille)
Glasur:
Alle ingrediensene blandes sammen mens kaka kjøles ned etter steking. Smøret over før kaka har blitt helt kald.
Pynt kaka etter eget ønske. Jeg bruker litt kokos oppå glasuren.
Nytes gjerne med en gang, men den er veldig god etter frysing også!

Loading content...