Kanelkake med sjokoladeglasur

Saftig kanelkake med herlig sjokoladeglasur. Den passer fint for de som ikke tåler egg.

Bec90518 715e 4c0d aacd 1d16481048ed
8ec289d5 0ff4 49e1 9ac2 a77b211c617d
Marita S

Denne kaka har blitt brukt i familien i årevis, og bakes ofte!

Ingredienser

Kakebunn:
1 l kulturmelk
6 dl sukker
4 ts natron
12 dl hvetemel
4 ts kanel
200g smeltet Bremykt

Glasur:
100g smelta Bremykt
350g melis
3 ss kakao
4 ts vaniljesukker
5 ts sterk kaffe

Pynt:
Kokos, sjokolade eller kakestrø.

Fremgangsmåte

Kakebunn:

Smelt Bremykt, og avkjøl til det er fingervarmt. Vend inn alle ingrediensene til ei fin røre. Ikke visp hardt.

Stekes på 175 grader i 45 minutter. (Nederste rille)

Glasur:
Alle ingrediensene blandes sammen mens kaka kjøles ned etter steking. Smøret over før kaka har blitt helt kald.

Pynt kaka etter eget ønske. Jeg bruker litt kokos oppå glasuren.

Nytes gjerne med en gang, men den er veldig god etter frysing også!

Kaker
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere