Squashkake med nøtter
"Squashkake" er en saftig og lettlaget formkake, som blant annet inneholder revet squash og kanel og nøtter. Og passer godt til høst


Mandana
Den har vært veldig populær om høsten, særlig når alle familien samler.
Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!
Ingredienser
Ingredienser
350 g hvetemel
250 g sukker
3 egg
400 g squash
5 ss søt yoghurt
2 ts vaniljesukker
50 g hakkede valnøtter
2 dl olje
2ts Bakepulver
2 ts kanel
Fremgangsmåte
Pisk eggene med sukkeret i mikser i 5 minutter. Når eggene er kremet , tilsett olje og yoghurt og bland godt til kakingen er helt jevn . Tilsett nå squshpuréen til ingrediensene og rør denne gangen med en stavmikser eller gaffel for å blande godt.
Neste steg i hvordan du lager en squashkake er å tilsette mel, kanel og bakepulver og valnøtter. Sikt disse ingrediensene sammen 2 ganger, og tilsett deretter kakedeigen din. Rør degin i én retning for å blande melet godt med resten av ingrediensene.
Ha deigen i en rund kakeform (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen
Forvarm ovnen til 180 °C og stek kaken i ovnen i 40 til 50 minutter.
blir best med Bremykt