Glutenfri bløtkake

Verdens beste glutenfrie bløtkake som er enkel å lage!

1069184 10151532147716581 1952201969 n
Helena Hansen

Ingredienser

4 egg
2 dl sukker
110 g Toro kakemiks eller semper melmix
1 dl potetmjøl
2 ts bakepulver

Fremgangsmåte

1. Pisk egg og sukker til eggedosis
2 Blan inn resten forsiktig med en slikkepott
Eg smører forma med bremykt steke og bake, så ikkje kaka skal sitte igjen, i tillegg gir det kaka ein god og saftig smak i kantane.
Deretter er det berre og sette den nederst i ovnen på 180 grade i 30 minutta.
(rund form 26 cm i diameter)
Inni kakka og oppå er jo smak og behag, eg brukar vaniljekrem, krem og jordbær inni og krem, sjokolade og jordbær oppå. Kaka blir best om man dynka delane med litt juice.

Kaker
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere