Bremykt Logo

Verdens beste glutenfrie bløtkake som er enkel å lage!

Ingredienser

4 egg
2 dl sukker
110 g Toro kakemiks eller semper melmix
1 dl potetmjøl
2 ts bakepulver

Fremgangsmåte

1. Pisk egg og sukker til eggedosis
2 Blan inn resten forsiktig med en slikkepott
Eg smører forma med bremykt steke og bake, så ikkje kaka skal sitte igjen, i tillegg gir det kaka ein god og saftig smak i kantane.
Deretter er det berre og sette den nederst i ovnen på 180 grade i 30 minutta.
(rund form 26 cm i diameter)
Inni kakka og oppå er jo smak og behag, eg brukar vaniljekrem, krem og jordbær inni og krem, sjokolade og jordbær oppå. Kaka blir best om man dynka delane med litt juice.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!