Vaniljekake med Vaniljesaus.

Dette er en veldig god langpannekake. En kaloribombe.

Mette Arnø

0 vurderinger
Skriv ut

Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!

Ingredienser

1liter Vaniljesaus 200g. Smelta smør ( Blandes) 400g. Sukker 700 g. Hvetemel 6 ts. Bakepulver 2 ts. Vaniljesukker. ( Blandes) bland alt det tørre i smøret og vaniljesausen.

Fremgangsmåte

Stekes på 170 grader nederst i ovnen. I 45 minutter, i en bakepapir kled langpanne. Strø på sukker og kanel før steking.

Kaker
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere