Gulerotkake

Knallgod, saftig Gulerotkake, som er super enkel å lage.

20150315 172519
Stine Marie Eriksen

Den har vært i familien lenge. Ønsket meg alltid denne kaken til min bursdag. =) Nå er det jeg som baker den til selskaper i familien.

Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!

Ingredienser

Kaken:
2 kopper sukker
4 egg
2 kopper hvetemel
2 ts natron
2 ts kanel
1 kopp olje
3-4 revet gulerøtter (Jeg bruker den grove siden)

Kremen:
90 gr smør (Romtemperert)
125 gr Philidelfiaost
250 gr melis
1 ts vaniljesukker

Fremgangsmåte

Superenkelt, bare måle opp, å bland alt sammen, ha i gulerøttene tilslutt.
Hell i 26 cm springform, å stek på 190 grader i 60 min.
Kremen mikses bare sammen med håndmikser.
Smøres på kaken når den er avkjølt. På toppen kan det pyntes med hakkede mandler (frivillig)

Kaker
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere