Aprikoser i kake smakar veldig godt.

Ingredienser

150 g Bremykt
150 g sukker
3 egg
1 dl mjølk
280 g kveitemjøl
3 ts bakepulver
200 g tørka, oppskorne aprikoser

Fremgangsmåte

1. Rør Bremykt og sukker til det blir lyst og luftig.
2. Ha i eit egg om gongen og visp vidare.
3. Ha i mjølka.
4. Sikt i kveitemjøl og bakepulver.
5. Rør dette saman.
6. Ha til slutt i oppskorne aprikoser.
7. Hell røra i ei springform, 24 cm.
8. Steik kaka ved 175 grader C, ca 60 minutt.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!