Denne kaka smakar godt med aprikoser, saman med sjokoladebitane.

Ingredienser

3 egg
150 g sukker
50 g smelta, avkjøla Bremykt
200 g kveitemjøl
1/2 ss bakepulver
1 ts vaniljesukker
100 g mørk kokesjokolade
15 oppskorne aprikoser

Fremgangsmåte

1. Pisk egg og sukker til stiv eggedosis.
2. Sikt i kveitemjøl med bakepulver og vaniljesukker.
3. Hell i smelta, avkjøla Bremykt.
4. Ved alt forsiktig inn i eggedosisen.
5. Vend inn oppskorne aprikoser og grovhakka sjokoladebitar.
6. Hell røra i bakepapirkledd springform, ca 24 cm i diameter.
7. Steik kaka ved 175 grader C, ca 45 minutt.
8. Avkjøl kaka på rist.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!