Sunt og saftig bananbrød/kake med havre som kan nytes både som frokost eller dessert.

Ingredienser

2 store bananer
+ 1 banan til pynt / ev. 2 epler
2-3 egg
50g sukker
50g Bremykt
150g hvetemel
70g lettkokte havregryn
2ts bakepulver
1ts kanel
1/2 dl melk
Hakkede mandler til topping

Fremgangsmåte

Mos bananene med en gaffel, rør inn havregryn, melk og smeltet Bremykt.
La røren svelle mens du pisker egg og sukker til eggedosis.
Bland hvetemel, kanel og bakepulver i eggedosisen og rør inn bananmixen.
Kle en form med bakepapir og hell i røren. Pynt med en banan eller epler i skiver og hakkede mandler.
Stek i ca 45 min på 180*C

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!