Browniebunn med kokosfyll og trøffelkrem. Det smaker akkurat så godt som et høres ut.

Ingredienser

2 egg
2 dl sukker
100g Bremykt
100g hvetemel
1/2 ts bakepulver
1/4 ts salt
2 ss kakaopulver
1 boks søt kondensert melk
200 g kokosmasse
150 g kokesjokolade
1 dl fløte

Fremgangsmåte

1. Smelt smør.
2. Pisk egg og sukker til eggedosis.
3. Tilsett mel, kakao, salt og bakepulver og rør dette inn.
4. Rør inn smeltet smør til slutt.
5. Ha brownierøra i en smurt form (Ø 26cm) Mindre form gir høyere kake, og steketiden må da økes.
6. Stekes på 200 grader i 20 minutter.
7. Avkjøl kaka på rist.
8. Bland sammen søt kondensert melk og kokosmasse.
9. Ha ringen fra springformen rundt kaka og bre kokosfyllet jevnt over.
10. Kokesjokolade og fløte varmes opp over vannbad.
11. Smør trøffelkremen over kaka og dryss på litt kokos til pynt.
12. Sett kaka kaldt til sjokoladen blir litt fastere.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!