Hele familiens favoritt! En seig og god brownie, slik som en brownie alltid skal være. Toppet med en fantastisk smak av herlig bringebær. Perfekt blanding av søtt og friskt.

Ingredienser

Brownie:
3 dl sukker
4 ss kakaopulver
1 ½ dl hvetemel
1 ts vaniljesukker
1 ts salt
150 g smeltet avkjølt smør
2 egg
Fyll:
3 dl fløte
1 pakke jordbærgelé
300 g friske eller frosne bringebær

Fremgangsmåte

Brownie:
1. Bland alt det tørre.
2. Tilsett egg
3. Tilsett smør
Bland godt og stek i en rundform som er smurt med smør. Stek kaken på 160 gr i ca 25-30 min.
Bland alt det tørre. Tilsett egg og smeltet smør, og bland godt. Fordel røren i en 24-26 cm smurt springform.
Fyll:
1. Lag jordbær gele av 2,5 dl vann og avkjøl.
2. Pisk krem av 3 dl kremfløte
3. Rør ca 300 g bringebær (ferske eller frosne) slik at det ikke er så mye klumper.
Når den geleen er avkjølt tilsett den i kremen og tilsett ca. 2 dl med de rørte bringebærene.
Dette has oppå browniesbunnen når den er avkjølt. Så settes den i kjøleskap så bringebærkremen stivner. Pynt med friske bringebær etterpå.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!