Hele familiens favoritt! En seig og god brownie, slik som en brownie alltid skal være. Toppet med en fantastisk smak av herlig bringebær. Perfekt blanding av søtt og friskt.
Brownie:
3 dl sukker
4 ss kakaopulver
1 ½ dl hvetemel
1 ts vaniljesukker
1 ts salt
150 g smeltet avkjølt smør
2 egg
Fyll:
3 dl fløte
1 pakke jordbærgelé
300 g friske eller frosne bringebær
Brownie:
1. Bland alt det tørre.
2. Tilsett egg
3. Tilsett smør
Bland godt og stek i en rundform som er smurt med smør. Stek kaken på 160 gr i ca 25-30 min.
Bland alt det tørre. Tilsett egg og smeltet smør, og bland godt. Fordel røren i en 24-26 cm smurt springform.
Fyll:
1. Lag jordbær gele av 2,5 dl vann og avkjøl.
2. Pisk krem av 3 dl kremfløte
3. Rør ca 300 g bringebær (ferske eller frosne) slik at det ikke er så mye klumper.
Når den geleen er avkjølt tilsett den i kremen og tilsett ca. 2 dl med de rørte bringebærene.
Dette has oppå browniesbunnen når den er avkjølt. Så settes den i kjøleskap så bringebærkremen stivner. Pynt med friske bringebær etterpå.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!