Dette er en herlig browniekake med bringebær som jeg alltid lager til bursdager
200 g bremykt
200 g mørk sjokolade
4 egg
3 dl sukker
2 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
Smelt smør i en kjele. Bryt sjokoladen i biter i smøret og la det
smelte. Bland mel, bakepulver og vaniljesukker i en bolle. Visp egg og sukke til eggedosis. Bland først melblandingen inn i eggedosisen deretter smør/sjokoladeblandingen. Hell deigen i en bakepapirkledd kakeform og stek midt i ovnen.
Temperatur: 200 grader
Tid: 10-15 min
Viktig at kaken ikke steker for lenge, skal fremdeles være litt løs når den tas ut. Avkjøl og pynt med en enkel melkesjokolade ganach og friske bringebær
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!