Fransk dessert: Verdens beste vannbakelse fylt med hjemmelaget vanilie krem og kremfløte. En drys melis over og...Olalaa 😍❤

Ingredienser

1 porsjon vannbakels:
250 ml vann
100 ml solsikke olje
150 gr hvetemel
4-5 egg
Litt salt.
Jeg bruker å lage 2 porsjoner med en gang fordi dem blir spist veeelllddiiggg fort 😁
1 porsjon vaniljekrem:
3 egg
60 gr hvetemel
400 ml melk
100 gr sukker
1 vaniljestang
1 boks Mascarpone.
For dekorasjon: Melis og Kremfløte (1 boks)

Fremgangsmåte

Ovnen på, på 200-210 grader.
Ta en kjele og satt vann ,olje og salt å koke.
Når vannet koker ta på siden og legg hvetemelet. Rør fort og kraftig til den blir en jevn deig. La deigen å hvile og avkjøle seg.
Når deigen er kald ,begynn å ta en egg om gangen.Du tar et egg først og rør deigen til eggen er alt inkorporert . Også fortsetter sånn til du har en klistret deig som er ikke for tynn men ikke for tjukk heller. Kanskje du trenger ikke alle eggene,det avhenger av hvor stor eggene er.
Når deigen er ferdig , fyl en sprøytepose med deig,kutt sprøyteposen og begynn å lage små cirkel på bakepapir(det må være litt avstand mellom vannbakelse).
Jeg bruker sånn en bakepapir for macarons og jeg bare fyller den rundingen med deig :) Eller jeg tegner sjøl på bakepapiret,tar en glass eller kopp og med en penn lager jeg rundingen, det avhenger hvor stor du vil ha vannbakelse.
Dem skal være i ovn sånn cirka 20-25 minutter.
OBS: IKKE ÅPNE OVNDØRA MENS VANNBAKELSE BAKER..HVIS DØRA BLIR ÅPEN DA DU SKAL HA FLATTE VANNBAKELSE. DU KAN ÅPNE DØRA BARE NÅR DU TROR DEM ER FERDIG BAKT.
<Vanilje krem>
Pisk eggene med sukker og hvetemel. La den stå litt på siden.
Kok opp melk med frø fra vaniljestangen. Jeg bruker å satte også den stangen selv inni melken og jeg tar den ute når jeg ser melken koker:)
Når melken koker legg inn eggene du piska tidligere med mel å sukker.
Den må små kokes til den blir en tjukk krem. Rør av og til.
Kremen må avkjøles,må være kald. Når kremen er kald den må piskes sånn at den blir fin og glat.Legg da også Mascarpone. Pisk sammen med Mascarpone til begge to blir en familie :)
Kremen sattes i en sprøytepose og vannbakelse er klar å fylles:)
Pisk kremfløte (uten noka sukker) ,inn med den i en sprøytepose og over vaniljekremen.
Dryss over melis og VOILLA! 😍❤

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!