2 egg
1 1/2 dl sukker
3 ss smelta margarin
2-3 revne gulrøtter
1 dl lettmelk
3 dl hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
1 1/2 ts kanel
20 hakkede mandler
evt. 100 gr mørk sjokolade
-Pisk eggedosis av egg og sukker
-Smelt margarin
-Riv gulrøtter
-Sikt i det tørre og bland inn det våte (melk og smelta margarin) vekselvis i eggedosisen. Bland litt forsiktig, ikke før for mye eller kraftig.
-Ha tilslutt i revet gulrot, hakka mandler og evt. grovhakka mørk sjokolade (jaa! :-))
-Ha røra i en 22-24 cm diameter form, som er smurt og melet.
-Stekes på 175 grader i 40 min, nederst i ovnen. (husk at ovner kan steke litt forskjellig)
Synes den er god og spise som den er, men kan sikkert prøve med noe glasur, evt. bare drysse litt melis over!