Helt nydelig gulrotkake!

Ingredienser

2 egg
1 1/2 dl sukker
3 ss smelta margarin
2-3 revne gulrøtter
1 dl lettmelk
3 dl hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
1 1/2 ts kanel
20 hakkede mandler
evt. 100 gr mørk sjokolade

Fremgangsmåte

-Pisk eggedosis av egg og sukker
-Smelt margarin
-Riv gulrøtter
-Sikt i det tørre og bland inn det våte (melk og smelta margarin) vekselvis i eggedosisen. Bland litt forsiktig, ikke før for mye eller kraftig.
-Ha tilslutt i revet gulrot, hakka mandler og evt. grovhakka mørk sjokolade (jaa! :-))
-Ha røra i en 22-24 cm diameter form, som er smurt og melet.
-Stekes på 175 grader i 40 min, nederst i ovnen. (husk at ovner kan steke litt forskjellig)
Synes den er god og spise som den er, men kan sikkert prøve med noe glasur, evt. bare drysse litt melis over!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!