Smaken av kokesjokolade med er hint av kaffe sammen med valnøtter er uslåelig.

Ingredienser

Sukkerbrød:
4 egg
250g sukker
100g hvetemel
50g potetmel
1ts bakepulver
Krem:
1 plate kokesjokolade
2ss sukker
2ss Bremykt
3ss sterk kaffe
1 egg
Valnøtter til pynt

Fremgangsmåte

Sukkerbrød:
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis.
Bland hvetemel og potetmel + bakepulver. Siktes og vendes forsiktig inn i eggedosisen.
Stekes i springform på ca 24 cm, 175 grader i 30-40 minutter.
Krem:
Smelt sjokolade og smør i vannbad. Rør inn en eggeplomme pluss kaffe. Pisk ca 5 dl fløte nesten stiv. Tilsett sjokoladeblandingen. Stivpisk eggehvitene og vend inn i kremen til slutt. Kaken pyntes med valnøtter.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!