Deilig mandel/ kakaobunn med frisk tyttebærsmak og fløtekrem.

Ingredienser

Bunn:
4 egg
175g sukker
75g Bremykt steke og bake
40g kakao
50g mel
150g malte mandler
1 ts bakepulver
Fyll:
350g tyttebærsyltetøy
1,5beger kremfløte
2 ts vaniljesukker
Festpynt:
2 beger kremfløte
150g tyttebærsyltetøy
2ts vaniljesukker

Fremgangsmåte

Bunn:
Pisk egg og sukker til eggedosis, tilsett smeltet Bremykt steke og bake og løft inn kakao, mel, malte mandler og bakepulveret. Legg bakepapir i en 26 cm springform og bak ved 175 grader i 50 minutter. Avkjøl på rist.
Fyll:
Pisk kremfløten stiv med vaniljesukkeret, bland forsiktig inn tyttebærsyltetøyer. Del kakebunnen i to og ha halvparten av fyllet på nederste bunnen. Ha på andre halvdelen av fyllet og glatt ut.
Festpynt:
Pisk kremfløten stiv med vaniljesukkeret. Ha tyttebærsyltetøyet gjennom et sil, løft denne massen forsiktig i 2/3 del av kremmen. Pynt med store roser som på bildet, bruk resten av kremmen til å sprøyte roser i mitten av kaka.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!