Fantastisk kake for de som elsker mektig og god glasur på mandelbunn

Ingredienser

Bunn:
3 egg
300g melis
250 g malte mandler
Glasur:
75 g bremykt steke og bake
200g firkløversjokolade (stor plate) (-4 biter til bakeren)
1 dl melis
1 dl fløte

Fremgangsmåte

Bunn:
1. Mal mandlene
2. Pisk eggedosis av egg og melis
3. Vend de malte mandlene inni eggedosisen
4. Hell deigen i en smurt springform 24 cm.
5. La den steke på 175 grader i 30-35 min
6. Avkjøl kaka
Glasur:
1. Smelt Firkløver og smør i en kjele.
2. Ha i melis og fløte og rør det godt sammen.
3. La blandingen avkjøles litt før den helles over avkjølt kake.
4. La den gjerne stå litt i kjøleskapet før servering.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!