Istedenfor vanlig bløtkake med syltetøy inni er denne fylt med frukt. Folk som vanligvis ikkje liker bløtkake, elsker denne! Fått masse skryt for den.

Ingredienser

Kakebunn:
5 egg
140 g sukker
55 g potetmel
100 g Møllerens hvetemel
2 ts bakepulver
5 ss smør
Fyll:
Kremfløyte
Vaniljekrem
Blåbær
Jordbær
Banan
Druer (grønne steinfrie)
Kiwi

Fremgangsmåte

Lag eggedosis, ha i smelta smør, bland i det tørre, og elt det sammen. Smør forma. Ha deiga i rund kakeform. Steik midt i ovnen i 175 grader, 30 minutt. Ta ut, avkjøl.
Del kakebunnen i 3. Legg den nederste bunnen på kakefat. Ha på sukkerlake (rørt vann og sukker) deretter smør utover et lag med vaniljekrem, og ha på skiva bananbiter over heile nederste bunnen.
Legg på bunn nr 2, ha på sukkerlake. Så har du på et lag med piska krem. Så bruker du steinfrie grønne druer som er delt i 2, desse plasserast i midten av kaka, og 1 sirkel med kiwi ytterst på bunn nr 2.
Så legger du på lokket, har på sukkerlake. Legg på fint med krem over heile kaka. Dekk kaka med jordbær og blåbær (gjerne mørke sjokoladeblad også om en har mulighet).

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!